Megközelítés

A Carplove Park (régi nevén Silver Club) Gödöllő és Isaszeg között a vasúti átjárónál található.

Telefon: +36 (30) 3981889

Megközelítés

Isaszeg felől gépjárművel érkezve a (második) vasúti átjáró után kb. 30 méterrel, a záróvonal megszűnése után kell balra befordulni a murvás útra (utcakép a lefordulás helyéről: http://goo.gl/Em94Hc), majd azon a főúttal párhuzamosan (Isaszeg felé) visszafelé haladni mintegy 40 métert a jobbra található bejáratig, ami pontosan a vasút átjáróval szemben van.

Gödöllő felől érkezve a vasúti átkelőhely második előjelző táblája után kell lehajtani a jobbra párhuzamosan tovább futó murvás útra (utcakép a lefordulás helyéről: http://goo.gl/Xu7SRl), majd tovább haladni mintegy 40 métert a jobbra található bejáratig, ami pontosan a vasút átjáróval szemben van.

Utcakép
Utcakép a park bejáratáról

Aki vonattal szeretne kijutni, annak a Budapest-Gödöllő útvonalon, Isaszeg után található Gödöllő Állami telepek vasútmegállóban kell leszállnia, majd mintegy 500 métert (~6 perc) visszasétálnia a főúton Isaszeg felé. Az új jobb oldalán lesz a Park bejárata, pontosan a vasút átjáróval szemben. Hivatalos menetrendről a MÁV-Start oldalán tájékozódhatnak.

Térkép